parallax background

CE ESTE OBSTETRICA SI GINECOLOGIA?


Obstetrica și ginecologia reprezintă acea ramură a medicinei care se ocupă de sănătatea sistemului reproducător al femeii și de monitorizarea acesteia în timpul și după sarcină.

Un medic ginecolog este un medic specializat în sănătatea sistemului reproducător al femeii. Medicul tratează o gamă largă de probleme, inclusiv obstetrică sau sarcină și naștere, probleme legate de menstruație și fertilitate, infecții cu transmitere sexuală (ITS), tulburări hormonale și altele. Un medic ginecolog-obstetrician se va ocupa de unele dintre cele mai importante probleme de sănătate din viața femeii, inclusiv controlul nașterii, nașterea și menopauza. De asemenea, medicul ginecolog-ostetrician poate analiza cancerul, poate trata infecțiile și poate efectua intervenții chirurgicale pentru probleme ale organului pelvin sau ale tractului urinar.

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Razvan HRISTEA
medic specialist

Nr.
crt.
Serviciu Preț
(LEI)
1 Consult ginecologie 180
2 Pachet consult si ecografie transvaginala 250
3 Pachet consult/ecografie/Test Babes Papanicolau/Examen secretii 300
4 Ecografie transvaginala/abdominala 150
5 Montare sterilet/extragere sterilet 300/250

IMPORTANT

*Toate preturile sunt finale si includ toate taxele

**Aceste preturi sunt valabile in conditiile efectuarii programarii prealabile a vizitei la medic. In cazul in care se doreste vizita la medic in afara listei de programari valabila in acea zi, se percepe o extra taxa de 50% din valoarea consultului, considerandu-se urgenta medicala.

Personal calificat

Medici cu experiență profesională vastă.

Specializări multiple

Oferim consultații pe specializări diverse.

Dotări performante

Aparatură medicală de ultimă generație..

Tarife rezonabile

Practicăm tarife rezonabile.