parallax background

CE ESTE ENDOCRINOLOGIA?


Endocrinologia este o stiinta care studiaza structura si functiile glandelor cu secretie interna (care fiind lipsite de canal de excretie, isi varsa produsul lor de secretie - hormonii - direct in sange). Aceste glande sunt: hipofiza, tiroida, paratiroidele, epifiza, suprarenalele, pancreasul endocrin si glandele genitale (ovare si testicul). Endocrinologia se ocupa si de bolile legate de afectarea acestor glande si de tratamentul lor.

Endocrinologia reprezintă disciplina care se ocupă cu studiul glandelor endocrine şi a hormonilor produşi de acestea. În esenţă, scopul acestei discipline rămâne chiar şi în era biologiei moleculare şi a geneticii, studiul formelor de comunicare şi semnalizare care controlează şi coordonează funcţia multor organe şi procese.

PREȚURI ENDOCRINOLOGIE

Dr. Ana Maria Badea / Dr. Catalin PINZARU
medic specialist endocrinolog

Nr.
crt.
Serviciu Preț
(LEI)
1 Consult endocrinologie 160
2 Consultatie control endocrinologie 90
3 Consultatie si ecografie endocrina 220
4 Ecografie endocrina 150
5 Punctie tiroida 100

IMPORTANT

*Toate preturile sunt finale si includ toate taxele

**Aceste preturi sunt valabile in conditiile efectuarii programarii prealabile a vizitei la medic. In cazul in care se doreste vizita la medic in afara listei de programari valabila in acea zi, se percepe o extra taxa de 50% din valoarea consultului, considerandu-se urgenta medicala.

Personal calificat

Medici cu experiență profesională vastă.

Specializări multiple

Oferim consultații pe specializări diverse.

Dotări performante

Aparatură medicală de ultimă generație..

Tarife rezonabile

Practicăm tarife rezonabile.